Logo

Privacy

Hoffmann Group se veseli vašega obiska na naši karierni strani in vašega zanimanja za naše podjetje. Varstvo vaših osebnih podatkov jemljemo zelo resno in želimo, da se med obiskom naše internetne strani dobro počutite. Varstvo vaše zasebne sfere pri obdelavi osebnih podatkov je za nas zelo pomembno področje, ki ga upoštevamo pri naših postopkih poslovanja. Podatke, ki so pridobljeni med obiskom naše spletne strani, obdelujemo v skladu z določbami o varstvu osebnih podatkov, ki veljajo v Zvezni republiki Nemčiji.

Pridobivanje in obdelava osebnih podatkov

pri obisku naših spletnih strani, naši spletni strežniki standardno shranjujejo IP naslove, ki vam jih je dodelil vaš ponudnik internetnih storitev, spletno stran, s katere nas obiščete, spletne strani, ki jih obiščete pri nas, in datum ter trajanje obiska. Osebne podatke, ki jih potrebujemo izključno za obdelavo vaše prijave za delo, shranjujemo samo, ko nam jih sami navedete v okviru svoje prijave za delo. Vaše osebne informacije in podatke zbiramo, shranjujemo in uporabljamo samo za dogovorjene namene ob največji skrbnosti in integriteti. Pri tem upoštevamo določbe Zveznega zakona o zasebnosti. Zbiramo izključno podatke, ki so potrebni v zvezi z vašo prijavo pri Hoffmann Group.

Strinjate se z obdelavo in posredovanjem vaših podatkov izključno za postopek prijave za delo. Potrjujete, da so vaše navedbe resnične. Prav tako ste seznanjeni, da neresnične navedbe lahko privedejo do odpovedi morebitnega delovnega razmerja.

Vaša spletna prijava

Po vnosu vaših podatkov in njihovem prenosu, podatki prispejo neposredno preko šifrirane povezave na strežnik našega zunanjega ponudnika storitev. Vsi podatki so šifrirani na osnovi postopka SSL. Če se po svoji registraciji prijavite z uporabniškimi podatki, ki so vam bili dani na razpolago, bo tudi v tem primeru uporabljen postopek šifriranja SSL.

Varnost podatkov

Vaši podatki bodo zaradi pogodbene obdelave podatkov v skladu s 11. členom Zveznega zakona o zasebnosti gostovali pri ponudniku. Tako Hoffmann Group kot tudi ponudnik uporabljata tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito vaših zbranih podatkov pred nenamerno ali namerno manipulacijo, izgubo, uničenjem oziroma dostopom nepooblaščenih oseb. Naše varnostne ukrepe nenehno izboljšujemo v skladu s tehnološkim razvojem.

Pravica do dostopa do podatkov

Na vašo zahtevo vam bomo ob upoštevanju veljavnih predpisov z veseljem sporočili, ali so pri nas shranjeni vaši osebni podatki in za katere podatke gre.