Logo

Privacy

A Hoffmann Group köszöni a karrieroldalán tett látogatását és a vállalat iránti érdeklődését. Személyes adatainak védelmét nagyon komolyan vesszük, és szeretnénk, ha oldalunk látogatása közben jól érezné magát. Személyes adatainak szerkesztése közben az Ön magánszférájának védelme nagyon fontos számunkra és ezt természetesen üzleti folyamatainkban is figyelembe vesszük. Az oldalunk látogatása közben tárolt adatokat a német adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük.

Személyes adatok szerkesztése

Honlapunk látogatása során webszervereink alapvetően az IP-címet (ezt Ön internet szolgáltatójától kapja meg), a hozzánk elvezető honlapot, a nálunk meglátogatott oldalakat, valamint látogatásának dátumát és időtartamát tárolják el. Az olyan személyes adatokat, amelyekre kizárólag pályázata feldolgozásához van szükségünk, csak akkor mentjük el, ha Ön ezeket pályázata keretében megadja. A személyes információkat és adatokat a legnagyobb gondossággal kezeljünk, tároljunk és csak szükséges okokból használunk fel. A szövetségi adatvédelmi előírásokat eközben figyelembe vesszük. Kizárólag olyan adatokat tárolunk el, amelyekre a Hoffmann Group -nál leadott pályázathoz szükségünk van.

Ön az adatai kizárólag pályázati célokból történő feldolgozásával és továbbításával hozzájárulását fejezi ki. Ön elismeri, hogy adatai megfelelnek a valóságnak. Ön tudatában van annak, hogy a helytelen adatok egy esetleges munkaviszony megszakításához vezetnek.

Az Ön online pályázata

Adatai megadása és továbbítása után ezek egy titkosított kapcsolaton át közvetlenül belsős szolgáltatónk szerverére kerülnek. Minden adatot SSL eljárással titkosítunk. Ha Ön regisztrálás után a rendelkezésre bocsátott bejelentkezési adatokkal bejelentkezik portálunkra, akkor ez is SSL eljárással történik.

Adatbiztonság

Az Ön adatait a BDSG törvény 11. § szerint egy tárhelyszolgáltatónál tároljuk. A Hoffmann Group és a szolgáltató egyaránt alkalmaz megfelelő technológiai és szervezeti biztonsági eljárásokat annak érdekében, hogy az adatokat véletlen vagy szándékos manipuláció, elveszés, tönkretétel vagy nem jogosult személyek általi hozzáférés ellen védje. Biztonsági intézkedéseinket a technológiai fejlődésnek megfelelően folyamatosan fejlesztjük.

Tájékozódási jog

Az érvényes előírásoknak megfelelően kérésre örömmel ismertetjük Önnel, hogy tároltunk-e el Önről személyes adatokat, és ha igen, akkor milyen adatokról van szó.