Logo

Întrebări frecvente & Contact


Întrebări frecvente & Contact

Cum pot aplica la Hoffmann Group?
Vă rugăm să aplicați exclusiv prin intermediul paginii noastre de cariere. Pentru a obține o imagine cât mai detaliată a calificărilor și intereselor dvs., trebuie să introduceți datele dvs. în formularul de candidatură în mod complet și cu atenție. Vă rugăm să vă asigurați că includeți documente semnificative, cum ar fi CV-ul, referințele etc., ca anexe la candidatura dumneavoastră. atașate la candidatura dumneavoastră. atașate la candidatura dumneavoastră. Aplicația dvs. online primește o notă personală prin scrisoarea dvs. individuală de intenție.

Ce trebuie să fac dacă sunt interesat de mai mult de o ofertă de muncă?
Puteți aplica pentru mai multe locuri de muncă. Pentru a asigura o procesare rapidă și fără complicații, vă rugăm să aplicați pentru fiecare post în parte. Vă rugăm să vă asigurați că vă adaptați candidatura pentru fiecare post.

Ce se întâmplă cu datele mele?
Prin introducerea datelor dumneavoastră, se creează un profil la noi. Datele dvs. vor fi stocate în baza noastră de date pentru candidați și vor fi tratate în mod confidențial. Puteți găsi mai multe informații aici: Politica de confidențialitate Portalul candidaților.

Pot, de asemenea, să mă înscriu direct prin e-mail?
Vă rugăm să aplicați numai prin intermediul portalului nostru de locuri de muncă și să vă abțineți de la trimiterea aplicațiilor prin poștă sau e-mail.

Crește șansa de a primi o cerere dacă solicitantul sună?
Întrebările referitoare la procesul de aplicare și la postul anunțat pot fi adresate prin telefon. Toate celelalte întrebări vor fi clarificate în timpul interviului. Un apel telefonic nu are nicio influență asupra candidaturii sau asupra procesului decizional.

Pe cine pot contacta în cazul în care am întrebări?
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la +49 89 8391 9000.

Nu pot găsi un post potrivit. Pot să depun o cerere speculativă?
Bineînțeles că ne puteți trimite o cerere speculativă în orice moment. Vă rugăm să folosiți și instrumentul nostru de aplicare online.