Logo

FAQ & Contact

FAQ & Contact

Hoe solliciteer ik bij de Hoffmann Group?
Onze voorkeur gaat uit naar de solliciteer button onderaan de vacature. Wanneer je gebruik maakt van het sollicitatieformulier, krijgen wij op een eenvoudige wijze een goed beeld van jouw capaciteiten en interesses. Jouw reactie wordt het snelst in behandeling genomen wanneer je ook gelijk jouw cv als bijlage toevoegt. Het wordt nog persoonlijker door ook jouw motivatie toe te voegen. Vertel ons waarom deze baan jou aanspreekt en dan nemen we snel contact met je op!

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Door jouw gegevens in te voeren, wordt bij ons een profiel aangemaakt. Deze gegevens worden opgeslagen in onze kandidatendatabase en vertrouwelijk behandeld. Dit alles met in achtneming van de regels uit ons Privacy beleid.

Met wie kan ik contact opnemen bij vragen?
Heb je vragen over jouw sollicitatie of een vacature, laat het ons dan vooral weten. Dit kan door contact met ons op te nemen via m.meijerink@hoffmann-group.com.

Kan ik een open sollicitatie versturen?
Jazeker, het kan altijd zinvol zijn om een open sollicitatie te sturen. Misschien staat de juiste vacature voor jou nog niet online, maar past je profiel wel heel goed bij onze organisatie. Dan komen we alsnog graag met jou in contact om te ontdekken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Ik heb geen CV, wat moet ik nu doen?
Een CV is voor ons wel prettig om te kunnen beoordelen of er een match is, een up-to-date LinkedIn profiel kan ook als basis hiervoor gelden. Nog geen werkervaring? Geen probleem! Geef gewoon je school- en/of vrijwilligerservaring op.

Moet ik een motivatiebrief uploaden?
Als je jezelf wilt presenteren en HR wilt helpen een duidelijker beeld te krijgen van je achtergrond en beweegredenen, dan is een motivatiebrief zeker van toegevoegde waarde.

Hoeveel moet ik weten over Hoffmann Group voor mijn sollicitatiegesprek?
We verwachten niet dat je een organigram kunt tekenen of de laatste financiële cijfers kunt opnoemen, maar we vinden wel dat je moet weten wat wij doen als organisatie en waar wij voor staan.