Logo

GYIK és kapcsolat

GYIK és kapcsolat

Hogyan jelentkezhetek a Hoffmann Group?
Kérjük, kizárólag a karrieroldalunkon keresztül jelentkezzen. Annak érdekében, hogy minél részletesebb képet kapjunk az Ön képzettségéről és érdeklődési köréről, az Ön adatait teljes körűen és gondosan be kell írnia a jelentkezési lapra. Kérjük, hogy a jelentkezéséhez csatoljon érdemi dokumentumokat, például önéletrajzot, referenciákat stb. a jelentkezés mellékleteként. csatolja a jelentkezéséhez. Online jelentkezését az Ön egyéni kísérőlevele teszi személyessé.

Mit tegyek, ha több állásajánlat is érdekel?
Több állásra is jelentkezhet. A gyors és zökkenőmentes feldolgozás érdekében kérjük, hogy minden egyes pozícióra külön-külön jelentkezzen. Kérjük, ügyeljen arra, hogy a jelentkezését minden egyes pozícióhoz igazítsa.

Mi történik az adataimmal?
Az adatok megadásával egy profilt hozunk létre nálunk. Az Ön adatait a jelentkezői adatbázisunkban tároljuk, és bizalmasan kezeljük. További információkat itt talál: Adatvédelmi szabályzat Pályázói portál.

Jelentkezhetek közvetlenül e-mailben is?
Kérjük, hogy kizárólag állásportálunkon keresztül jelentkezzen, és ne küldje el jelentkezését postai úton vagy e-mailben.

Növeli a jelentkezés esélyét, ha a pályázó telefonál?
A pályázati eljárással és a meghirdetett állással kapcsolatos kérdéseket telefonon lehet feltenni. Minden más kérdést az interjú során tisztázunk. A telefonhívás nem befolyásolja a jelentkezési vagy döntéshozatali folyamatot.

Kihez fordulhatok, ha bármilyen kérdésem van?
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a következő címen  +49 89 8391 9000

Nem találok megfelelő állást. Beadhatok egy spekulatív pályázatot?
Természetesen bármikor küldhet nekünk egy spekulatív jelentkezést. Kérjük, használja online jelentkezési eszközünket is.