Logo

Stage

Stage of afstuderen bij Hoffmann Group?

Studeer je Commerciële economie, Bedrijfskunde of volg je een studie in de richting van Accountmanager, Marketing, Finance of HRM? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Heb je interesse in Sales en Techniek en zoek je en bijbaantje voor de vakantieperiodes? Talent is altijd welkom!

Voordat je start formuleren wij samen met jou een concrete stage- of afstudeeropdracht. Omdat onze organisatie volop in ontwikkeling is, zijn we altijd op zoek naar nieuwe inzichten en uitdagingen.
Wij hebben geen vaste opdrachten op de plank liggen, maar kijken naar de vraag die er op dat moment in ons bedrijf is en hoe je daar als student aan bij kunt dragen.

Heb je zelf ideeën voor een opdracht of onderzoek die je graag met ons wilt bespreken? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij horen graag welke opleiding je volgt en wat je zoekt in je stage of afstuderen. We denken graag met je mee!
Wat vooral prettig is aan een stageplek bij ons, is dat je écht onderdeel uit maakt van ons team. Ook als stagiair kom je in een warm bad terecht. Door de sfeer voel je je snel op je gemak en de faciliteiten zijn goed geregeld in ons moderne kantoorpand in Borne.
Neem gauw contact op met onze HR Manager via m.meijerink@hoffmann-group.com voor meer informatie.