Logo

Landingpage Hoffmann Group

Startbild

Pioneering


Ustvarjalno iščemo odgovore na potrebe naših strank. S tem samozavestno odpiramo nove priložnosti. Merilo naših inovacij je kakovost naših rešitev.

Precise


Naša predstava v dveh besedah: Natančno delo. Pri tem se zanašamo na preproste postopke. Naše delovanje je osredotočeno na zahteve naših strank. Zanesljivo izpolnjujemo svoje obljube.

Personal


Temeljimo na zaupanju, sodelovanju, pozornem poslušanju in cenjenem komuniciranju. Za naše delo sta značilni preglednost in strast.

Omogočamo ljudem, da dosegajo najboljše rezultate!

V skupini Hoffmann Group spodbujamo kulturo podjetja, ki temelji na vrednotah in omogoča našim zaposlenim, da delujejo po svojih najboljših močeh, kar je temelj našega trajnostnega uspeha že več kot 100 let. Dinamika in hitra rast skupine Hoffmann Group sta fascinantni. Fascinantno pa je tudi to, da nam vedno uspe ostati zvesti našemu trdnemu sistemu vrednot.Več kot 4.000 visoko motiviranih zaposlenih v več kot 50 državah dela Hoffmann Group to, kar je danes:  To je vodilno podjetje v Evropi na področju distribucije kakovostnega orodja, tovarniške opreme in osebne zaščitne opreme ter eden najprivlačnejših in hkrati najzahtevnejših delodajalcev v naši panogi. Kot družinsko podjetje z več kot 100-letno tradicijo svojim zaposlenim nudimo znano in hvaležno podjetniško vzdušje ter varno delovno mesto.