Logo

Oproepkracht Magazijn

scheme image

Ben je met pensioen, maar maakt dat stil zitten je toch een beetje onrustig? Heb je twee rechter handen? Dan zijn we erg blij met al jouw hulp!
 

Dit ga je bij ons doen

We zoeken voor ongeveer één tot twee dagen in de week iemand die ons kan helpen met o.a. het transport van producten richting beurzen en evenementen, zodat onze ‘tools’ daar goed tentoongesteld kunnen worden. Daarnaast ondersteun je in ons magazijn bij het monteren van werkplaatsinrichtingen en gereedschapswagens, waar soms nog klant specifieke items op gemonteerd moeten worden. Je assisteert bij het verzendklaar maken van goederen en controleert de inkomende en uitgaande goederen. Ook zijn er een aantal huishoudelijke taken in en om het pand, waarbij we jouw inzet goed kunnen gebruiken, want wie houdt er nou niet van een geordende en schone werklocatie. Afhankelijk van de hoeveelheid werk dat er ligt, word je ingepland en dat kan de ene week dus iets meer zijn dan de andere week.

Hier kom je terecht


Jij treedt in dienst bij Hoffmann Group, waarvan het ultramoderne bedrijfspand van de Nederlandse vestiging in Borne staat. Een prettige werkplek van waaruit we onze klanten in Nederland en een groot deel van België bedienen. Wereldwijd maken de 4.000 zeer gemotiveerde medewerkers in meer dan 50 landen Hoffmann Group tot wat het nu is: Europa’s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschappen gericht op de maakindustrie. We maken het verschil doordat we niet alleen een goede leverbetrouwbaarheid hebben, maar ook omdat we een echte procespartner voor onze klanten zijn en meedenken in legio oplossingen. Dat is het stapje extra waardoor onze klanten graag met ons samenwerken. Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die nog echt

3 redenen waarom dit iets voor jou is


✓ In bezit van Rijbewijs B
✓ Je werkt netjes en gestructureerd
✓ Je bent flexibel inzetbaar
 

Je hebt een voorsprong als je


✓ Affiniteit met technische producten hebt
✓ Van aanpakken weet en je energiek bent

Naast een uitdagende functie bij een stabiel internationaal opererend Duits familiebedrijf dat gekenmerkt wordt door een moderne en platte structuur waarin een grote mate van eigen verantwoordelijkheid past, kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden.

Dit krijg je van ons

✓ Salaris passend bij jouw ervaring
✓ Flexibele werktijden
✓ Jaarcontract
✓ Het wij-gevoel leeft enorm op de vestiging in Borne en zorgt voor een goede werksfeer
✓ Regelmatig lekkere lunches en evenementen waardoor je ook de andere collega’s treft
✓ Personeelskorting op heel veel artikelen

Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil je ons komen helpen?

Reageer dan als volgt

Voor vragen neem je contact op met Marieke Meijerink, HR Manager, via email: m.meijerink@hoffmann-group.com of telefonisch: 074-207 70 00. Solliciteren doe je direct online door op onderstaande button te klikken.