Logo

Marketing Specialist (m/f/d)

scheme image

Er du den kreative sjæl der kan bringe digital marketing videre til "Next level"?

Hoffmann Group med mere end 100 år på bagen, er i dag en af Europas førende systemleverandører inden for kvalitetsværktøj, værkstedsindretning og PPE. Virksomheden tog sit indtog i Danmark i 2003, og betragtes i dag som en stærk partner og multispecialist indenfor især skærende værktøjer.
Virksomhedens produkter er repræsenteret i mere end 50 lande, beskæftiger 4000 medarbejdere og har en omsætning på over 1,4 mia €.
Som familievirksomhed tilbydes et arbejdsmiljø, der er præget af gensidig tillid, hvor præstationer og engagement belønnes. Vi tilskynder til personligt initiativ, kreativitet og selvstændig, resultatorienteret handling. Alt sammen noget der medvirkede til at virksomheden blev kåret som "Tysklands bedste arbejdsplads i 2022"
For at styrke det 17 mand store team hos Hoffmann Danmark, søger vi hurtigst muligt en marketingspecialist.

Stillingen:

Som marketingspecialist bliver du en del af et stærkt fælles europæisk marketing team, hvor du kommer til at udføre marketing- og kommunikationsopgaver primært i Danmark. Det er dog vigtigt, at du er åben og indstillet på også at hjælpe til på andre markeder efter behov.
Dine arbejdsopgaver:
  • E-mail kampagner hvor du udover, at sikre indholdet er korrekt og opdateret, også sørger for at analysere effekten af kampagnerne.
  • Opdatering med passende indhold til websteder, digitale værktøjer og SoMe platforme, herunder også via CMS system sikre, at brugerne rammer de rigtige landingssider.
  • Styring og koordinering af projekter såsom messer, kundearrangementer, webinarer mm.
  • Design og tilpasning af online / offline materialer, herunder at oversættelser er korrekte.
Herudover kommer du til at netværke med europæiske teammedlemmer og funktionelle eksperter på tværs af virksomheden for, at identificere muligheder for udnyttelse af bedste praksis og genbrug af aktiviteter. Stillingen indebærer derfor en del teams møder, men også rejse aktiviteter især i opstarten.
Virksomheden har ikke eget kontor i Danmark, og det er derfor essentielt at du er en initiativrig selvstarter, og er indstillet på at arbejde alene fra dit eget hjemmekontor.

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du har en professionel uddannelse indenfor marketing, og gerne 2-3 års erfaring med nogle af ovenstående eller tilsvarende arbejdsopgaver. Har du erfaring med markedsføring af tekniske industriprodukter og salg BTB er det et ekstra plus.

Desuden er nogle af følgende kompetencer nødvendige.
  • Websteds optimeringer (SEO, SEA) samt analyseværktøjer (GA, SC)
  • Kendskab til layout og grafiske programmer (InDesign, Photoshop)
  • Erfaring med andre IT værktøjer (CRM, CMS, Trados, PIM)
Du er en troværdig holdspiller med passion for digital markedsføring, der sikrer at aftalte opgaver og deadlines overholdes. Du har en udtalt evne til at kommunikere og organisere, har konceptuelle færdigheder, er god til at implementere og tager selvstændigt initiativ.
Du kommunikerer ubesværet og flydende både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. (Grundlæggende tyskkundskaber vil desuden være et plus).
 

Vi kan tilbyde dig:

En virkelig spændende stilling i et åbent miljø med højt til loftet, hvor du i høj grad selv får medbestemmelse i hvordan stillingen skal forme sig i fremtiden. Du bliver en del af et internationalt miljø, hvor du får erfarne, hjælpsomme og kompetente kollegaer du kan sparre med.
Der stilles alle tilgængelige værktøjer til rådighed, og der forhandles en attraktiv lønpakke indeholdende pension, sundhedsforsikring og feriefridage.
Du vil naturligvis få en grundig oplæring samt supplerende uddannelse efter behov, så du er i stand til at løse opgaverne på et højt fagligt niveau.
Læs mere om virksomheden på: www.hoffmann-group.com
 

Ansøgning:

Det er nemt, send en e-mail til cb@profilsearch.dk med dit CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.
Hvis der er et match, kan du senere i processen blive bedt om at lave en motiveret ansøgning.
Du er meget velkommen til at kontakte personalekonsulent Claus Bjerring fra Profil Search på tlf. 2178 5555, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.