Logo

HR Officer

scheme image

HR Officer - 24 uur per week

Zet jij met jouw frisse blik de Hoffmann Group nog beter op de kaart als werkgever? En vind jij het leuk om elke dag te werken aan nieuwe uitdagingen? Het kan hierbij gaan om een vraag van een collega over zijn verlof of een brainstormsessie over onze nieuwe werken-bij pagina. Kom je dan bij ons verder ontwikkelen als HR officer!
 

Dit ga je bij ons doen

Als HR officer werk je bij op ons kantoor in Borne. In deze rol waarin je veel ruimte krijgt om je kwaliteiten te laten zien en jezelf te ontwikkelen werk je nauw samen met Marieke, onze HR Manager. Daarnaast heb je ook contact met de internationale HR collega’s over bijvoorbeeld trainingen en projecten als een nieuw personeelsinformatiesysteem.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers voor allerlei eerstelijns- en operationele HR-vragen. Je hebt een ondersteunende en signalerende rol waarbij je veel samenwerkt met collega’s van andere disciplines. Hierdoor zie je alle aspecten rond HR voorbijkomen en kun je je kennis zowel verbreden als verdiepen.
Een greep uit jouw werkzaamheden:

✓ Jij houdt je bezig met recruitment en het optimaliseren hiervan om hier nog meer uit te halen;
✓​​​ Jij draagt zorg voor de administratieve verwerking van alle gegevens die ontstaan door de in- door- en uitstroom van collega’s in Nederland en in België;
✓ Jij neemt deel aan verschillende projecten en verbeterinitiatieven en draagt zorg voor een juiste verzuim-, tijd- en verlofregistratie.

Hier kom je terecht

Jij treedt in dienst bij Hoffmann Group, waarvan het ultramoderne bedrijfspand van de Nederlandse vestiging in Borne staat. Een prettige werkplek van waaruit we onze klanten in Nederland en een groot deel van België bedienen. Wereldwijd maken de 4.000 zeer gemotiveerde medewerkers in meer dan 50 landen Hoffmann Group tot wat het nu is: Europa’s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschappen gericht op de maakindustrie. We maken het verschil doordat we niet alleen een goede leverbetrouwbaarheid hebben, maar ook omdat we een echte procespartner voor onze klanten zijn en meedenken in legio oplossingen. Dat is het stapje extra waardoor onze klanten graag met ons samenwerken.

Hoffmann Group biedt jou een werkomgeving die wordt gekenmerkt door wederzijds vertrouwen, waarbij prestaties en inzet worden beloond. Je komt terecht in een team waarin de collega’s nog echt voor elkaar klaar staan en vanaf dag één alles voor je geregeld is, zodat jij met een goed gevoel aan de slag kan!

3 redenen waarom dit iets voor jou is

✓ Je hebt een afgeronde HBO opleiding (HRM)
✓ Je bent communicatief sterk, goede beheersing van het Engels is een pré.
✓ Je bent voor 24 uur per week beschikbaar

Je hebt een voorsprong als je

✓ signaleert en proactief bent
✓ naast het serieuze gedeelte ook iemand bent die van een grapje houdt
✓ flexibel bent en kan snel schakelen
✓ enthousiast, gemotiveerd en zelfstandig kan werken
✓ goed overzicht kan houden en een vraagstuk zowel vanuit werkgevers- als werknemersperspectief kunt beoordelen

Dit krijg je van ons

✓ Flexibele werktijden en alle faciliteiten om vanuit huis te werken
✓ Zeer interessant salaris passend bij jouw ervaring
✓ Het wij-gevoel leeft enorm op kantoor en zorgt voor een goede werksfeer
✓ Veel ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën
✓ Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving
✓ Jaarcontract met de intentie om dit daarna om te zetten naar een vast contract
✓ 29 vakantiedagen op fulltime basis
✓ Laptop
✓ Intensieve inwerkperiode met scholingen en training-on-the-job
✓ Regelmatig lekkere lunches en evenementen op kantoor
✓ Personeelskorting op heel veel artikelen
✓ Reiskostenvergoeding
 ✓Goede pensioenregeling
✓ Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit het buitenland

Ben jij net als wij mensgericht, flexibel en wil je continu verbeteren? Dan ontdekken we graag of je klaar bent voor deze nieuwe uitdaging bij Hoffmann Group!

Reageer dan als volgt


Word jij direct enthousiast bij het lezen van de vacature van HR officer. En herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan makkelijk en snel door gebruik te maken van onderstaande sollicitatie "button". Wij nemen dan snel contact op om de vacature in combinatie met jouw profiel samen te bespreken.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Uredniško priporočljiva zunanja vsebina

Strinjam se, da se mi prikaže zunanja vsebina. To pomeni, da se osebni podatki prenašajo na neodvisne platforme. Hoffmann SE na to nima vpliva. Več o tem lahko preberete v našem pravilniku o zasebnosti. Zaslon lahko kadar koli izključite.